Tromletørrere - Safevent

Tromletørrere anvendes ofte i levnedsmiddelindustrien eller i forskellige granuleringsprocesser. Materialet ledes gennem en indslusningsskakt til en tromlen, hvor materialet fordeles i et forudbestemt lag, hvorefter materialet tørres. Det tørrede materiale ledes herefter gennem en afgang til videre forarbejdning. Tromlen kan være forsynet med magneter der tilbageholder eventuelle metalfragmenter. Støv og andre restprodukter fjernes via udsugningsrør til filter og, om muligt, affaldssiloer eller beholdere.

Tromletørreren vil blive sikret med detektorer på materiale-afgangen og på udsugningen. Detektorerne reagerer på infrarødt lys og detektoren på materiale indgangen og udsugningen vil initiere en slukkeautomatisk ved materiale afgangen, samtidig med at tørreprocessen stoppes via et automatisk driftstoprelæ.

Overvågning, alarmering, detektering, slukning og test sker via en central styringsenhed (DC1).

Læs mere om vores Gnistdetekterings- og Slukningsanlæg, der indeholder alle forebyggende sikkerhedsforanstaltninger.

Drum Magnet DFRT

Vi anvender cookies til at skabe bedre brugeroplevelser, tilpasse indhold og indsamle statistik om brugertrafik. Fortsætter du med, at bruge hjemmesiden, uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra www.safevent.dk.