Om Safevent - Safevent
Om Safevent
Safevent tilbyder løsninger, der eliminerer brand og eksplosionsfare i produktionsanlæg. Herved minimeres skader på anlæg og medarbejdere. Vi har gennem årene oparbejdet erfaring og et indgående kendskab til løsninger for forebyggelse, begrænsning og bekæmpelse af eksplosioner og brand. Vi har forståelse for - og imødekommer - kundernes behov og ønsker, når det drejer sig om sikkerhedskrav og risici i forbindelse med procesanlæg.
Safevent arbejder indgående med rådgivning og klarlægning af opgaven, så vores kunder opnår en løsning, der er optimal for produktionsanlægget. Vores produktsortiment giver mulighed for at opbygge en sikkerhed, der både passer i bestående og i nyetablerede anlæg. Samtidigt tilgodeses mulighederne for individuelle løsninger.

Vi anvender cookies til at skabe bedre brugeroplevelser, tilpasse indhold og indsamle statistik om brugertrafik. Fortsætter du med, at bruge hjemmesiden, uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra www.safevent.dk.