Safevents løsning forebygger brand og eksplosion i skære- og fræseprocesser - Safevent

Skære- og fræseprocesser

Processen ved bearbejdning af både træ, metal og plastik m.m. kan producere store mængder støv. Store mængder af støv fra såvel træ, metal og plastik kan medføre opbygning af en eksplosionsfarlig koncentration. Den eksplosionsfarlige koncentration af støv, vil normalt opstå i udsugningsanlæg og filtre. Derfor er det essentielt at tændkilder i form af gnister eller ild opfanges og slukkes inden de kan nå at udløse en eksplosion eller brand.


Vores løsning registrerer både gnister og ild ved hjælp af detektorer, der opfanger infrarødt lys, samt gnister eller ild. Ved registrering påbegyndes en automatisk slukkeautomatik der bekæmper ilden eller forhindrer den i at opstå. Efter behov tilbyder vi herudover levering og montering af brandspjæld og eksplosionsaflastende membraner.

 

 

  

Vi anvender cookies til at skabe bedre brugeroplevelser, tilpasse indhold og indsamle statistik om brugertrafik. Fortsætter du med, at bruge hjemmesiden, uden at ændre dine indstillinger, går vi ud fra, at du accepterer at modtage alle cookies fra www.safevent.dk.